Onze klanten

  1. Home
  2. /
  3. Onze klanten

Wat onze klanten van ons vinden

Wat anderen van ons vinden

Goede follow-up, rapportages en een laagdrempelig contact. Wij bevelen Movements aan op basis van de uitstekende resultaten, goede contacten en hun dedicated medewerkers.

Olaf Ouwens, Onepoint

Movements is een verlengstuk van onze acquisitie. Goede communicatie, korte lijnen, de gedrevenheid en het enthousiasme om samen mooie resultaten neer te zetten, is hierin de sleutel tot succes.

Hesli Pepplinkhuizen, Fortune Coffee

Movements is voor ons een partner die meedenkt, die continu wil blijven leren en zich bovenal bereid toont de boodschap op onze wijze uit te dragen.

Michiel van Wandelen, SHYPPLE
Fortune Coffee Logo

Fortune Coffee ontzorgt het MKB op het gebied van kwalitatieve koffieautomaten en uitstekende koffie. Movements is een verlengstuk van onze acquisitie. Goede communicatie, korte lijnen en enthousiaste gedrevenheid om samen mooie resultaten neer te zetten, is de sleutel tot succes.

Movements weet een persoonlijke band te creëren met haar relaties en maatwerk te leveren met behoud van de gewenste kwaliteit. Met deze werkwijze zitten Fortune en Movements op één lijn en is een mooie samenwerking ontstaan de afgelopen jaren.”

Hesli Pepplinkhuizen
Manager Contact Centrum

Onepoint is een wereldwijde dienstverlener die innovatieve diensten, oplossingen en advies biedt op het gebied van cloud, cyber security, werkplek en digitale transformatie.

Wij willen een wereld creëren waarin organisaties steeds slimmer, duurzamer en efficiënter worden. Movements Marketing kwam bij ons in beeld om de stroom leads een extra push te geven en dan uiteraard met name gericht op leads die aansluiten bij onze expertise. Deze leads hebben geleid tot nader contact met de door Movements voorgestelde bedrijven/contactpersonen. Niet allen hebben daarna tot klanten geresulteerd, maar bij een aantal is dat zeker wel gelukt. De communicatie met Movements is altijd uitstekend. Goede follow-up, rapportages en een laagdrempelig contact. Wij bevelen Movements aan op basis van de uitstekende resultaten, goede contacten en hun dedicated medewerkers.

Olaf Ouwens
Commercial Director

Fortune Coffee Logo

Movements hielp ons al als startup, maar ook nu als scale-up zijn zij in beeld om ons commerciële bereik efficiënt op te schalen, ook richting andere landen. Movements is voor ons een partner die meedenkt, die continu wil blijven leren en zich bovenal bereid toont de boodschap op onze wijze uit te dragen. Deze performance groeit en dat komt ook mede door de korte lijnen, regelmatige evaluaties en trainingen. Vooral op deze laatste twee punten onderscheid Movements zich ten opzichte van andere partijen waarmee wij gewerkt hebben.

Michiel van Wandelen
Director key accounts