Outbound Telemarketing

 

Zo zorg je ervoor dat koude acquisitie écht werkt

Hoe vaak wij zien dat koude acquisitie goed wordt gedaan, komt niet vaak voor. Het Salesteam richt zich liever op warmere prospects, waardoor new business uitblijft. Niet gek, koude acquisitie is een vak apart en vergt veel tijd, inspanningen en doorzettingsvermogen. Niet alleen voor het creëren van new business, maar ook voor salesmanagers en directeuren om het salesteam aan te sturen. Je dacht aan besparingen, maar uiteindelijk krijg je te maken met verborgen kosten. Je wilt graag nieuwe klanten werven, relaties opbouwen, maar aan interne expertise schiet het tekort. Daarom zijn wij er. Binnen ons team worden mensen warm van koude acquisitie, zijn we intrinsiek gemotiveerd om new business voor jouw organisatie te realiseren. Je ziet je business groeien en jouw salesteam wordt weer in hun kracht gezet. Eindelijk een soepel verloop van de salesprocessen!

 

Waarom Movements Marketing?

 • De beste zaken doe je met een persoon
 • Koude acquisitie is een vak apart
 • Koude acquisitie wordt gewoonweg niét uitgevoerd door jouw salesteam
 • Offline acquisitie is een goede aanvulling van online acquisitie
 • Een uitstekend getraind en professioneel team, die jouw cultuur begrijpt
 • Wij verrijken jouw klantdata, je krijgt meer klantinzichten
 • Bij ons bent je verzekerd van kwalitatieve leads

 

Hoe wij dat doen

Een kwalitatieve lead hangt af van verschillende aspecten, namelijk: de doelgroep, de beslissingsbevoegde, de propositie van jouw organisatie en de criteria van de daadwerkelijke afspraak. We starten met onze intrinsiek gemotiveerde én vaste teamleden die professioneel worden getraind om de salespitch sterk te vertegenwoordigen. Er zitten altijd twee personen bij elkaar om jouw project te sturen, zodat zij gemotiveerd blijven en elkaar kunnen versterken. We verdiepen ons in jouw klant en worden het verlengstuk van jouw salesteam waar zij het écht nodig hebben. Intern is er altijd sfeer en telefoongesprekken worden warm ingeluid.

 

Hoe gaan we samenwerken?

 • Quick-Scan
  We willen graag weten wie je bent, wat je doelgroep en propositie zijn. Niet onbelangrijk, we willen de criteria van de afspraken weten: het exacte doel van de acquisitie.
 • Opzet Salespitch
  Onze voorkeur heeft dat wij de salespitch schrijven, uiteraard in samenwerking met jou. Wanneer wij het verhaal goed begrijpen, verkopen we het ook beter.
 • Projectmanagement
  Je krijgt een vast team op jouw project. Ook bellen we altijd met minimaal twee personen. Zo beleeft het team meer ‘fun’ en maakt elkaar beter, stimuleert elkaar door die ‘battle’. Daarmee boosten we de continuïteit.
 • Training & Opleiding
  De pitch wordt getraind en de koude acquisitie wordt voorbereid. Medewerkers leren omgaan met bezwaren en moeilijkheden. Motivatie- en evaluatiegesprekken worden gepland.
 • Voorstellen klant
  Je ontmoet het team, rechtstreeks contact hoort bij onze leercurve. Zo is er ruimte om jouw verhaal te vertellen, jouw wensen te bespreken en je ziet de medewerkers die jouw project gaan leiden. Bovendien voelt het team jouw energie en raakt verbonden met jouw dienst of product.
 • Opstarten
  Je krijgt een projectmanager gedurende looptijd van het project. Dit wordt je directe aanspreekpunt en ook die van ons. Zo kan je snel schakelen en verkrijg je rapportages van het project.

 

Voor wie?

Zie je de agenda’s leeg blijven met nieuwe afspraken? Merk je dat na alle inspanningen om new business te bereiken, nieuwe sales toch niet voldoende worden behaald of zelfs uitblijven? Wil je graag een sterke groei realiseren en eindelijk de juiste stappen nemen? Movements Marketing vergroot jouw marktaandeel, biedt service door je klantdata te verrijken.

“Wij dragen zorg voor volle agenda’s en zetten jouw salesteam weer in zijn kracht!”

Maar wat levert deze koude acquisitie precies op? Deze vraag is van groot belang ingevuld te zien, voordat je met ons zaken doet. Door het invullen van onze vrijblijvende Quick-Scan krijg je exact inzicht in new business voor jouw organisatie.