New Business B2B 

Nieuwe klanten werven is een vak

De ervaring leert dat een goed opgeleid verkoopteam ruimte in de agenda’s heeft voor belafspraken met nieuwe klanten. Maar: lang niet ieder acquisitiegesprek is succesvol. Dit werkt door op de motivatie van jouw verkoopteam. Koude acquisitie is een vak. Koud bellen vraagt veel tijd en doorzettingsvermogen en moet concurreren met vele andere prioriteiten. Het gevolg is dat de doelstellingen niet worden gerealiseerd en de potentie niet uit de markt wordt gehaald.

Movements Marketing is specialist in het genereren van kwalitatieve leads. Wij ondersteunen jouw bedrijf bij het werven van nieuwe klanten. Wij nemen de koude acquisitie uit handen en plannen desgewenst afspraken met geïnteresseerde prospects direct in de agenda van jouw salesteam. Zo staat jouw verkoopteam in hun kracht en kan zich concentreren op het sluiten van verkoopdeals.  

Waarom Movements Marketing?

  • De beste zaken doe je met een persoon
  • Een vast, getraind en professioneel team
  • Koude acquisitie is een vak
  • Wij leveren kwalitatieve leads
  • Wij zijn gefocust op het genereren van omzet
  • Wij staan voor succesvolle gesprekken door te luisteren
  • Wij zetten jouw verkoopteam in hun kracht

 

Hoe wij ervoor zorgen dat koude acquisitie echt werkt

Wij zetten een vast, getraind en professioneel team op jouw project. Dit team bestaat uit minimaal twee telemarketeers en een projectmanager. Hiermee boosten we de continuïteit van het project. Het team maakt elkaar beter en stimuleert elkaar door vaak te evalueren. Het team kent je verhaal en heeft jouw doel voor ogen. Ze gaan er iedere dag helemaal voor. Ze zijn gefocust op het genereren van omzet en het inplannen van afspraken met kwalitatieve leads in de agenda van jouw verkoopteam.

We willen niet per se de grootste zijn, maar wel de beste. Hoge klantentevredenheid door intensieve samenwerking en door het realiseren van het afgesproken resultaat. Daarin zijn we net zo ambitieus als jij.

Hoe gaan we samenwerken?

   • Quick-Scan
    Wij willen graag weten wie je bent en wat je doet. Niet geheel onbelangrijk: we willen jouw criteria van een goede afspraak begrijpen en daarmee het exacte doel van het project.
   • Opzet Salespitch
    Het heeft onze voorkeur dat wij de salespitch opstellen en uitschrijven, uiteraard in nauwe afstemming met jou. Want: als wij het verhaal achter jullie propositie goed begrijpen, verkopen we het ook beter.
   • Projectmanagement
    Je krijgt een vast team op jouw project van minimaal 2 professionals en een projectmanager. Daarmee boosten we de continuïteit van het project, maakt het team elkaar beter en stimuleren we elkaar.
   • Training & Opleiding
    Nadat we het team hebben opgezet, trainen we het team op wie jullie zijn, het product of de dienst waar we de klanten over te woord gaan staan en de salespitch. Ook trainen we hen hoe om te gaan met klantvragen en eventuele bezwaren.
   • Voorstellen klant
    We plannen een (online) ontmoeting tussen jou en het team. Je ziet het team dat voor jouw project aan de slag gaat. Dit doen we om het verhaal over te brengen, je wensen te bespreken, hen jouw energie te laten voelen en ze te verbinden aan je product of dienst.
   • Opstarten
    Een projectmanager houd je volledig aangesloten bij de voortgang en de resultaten, in lijn met wat we hierover met elkaar afspreken. Het directe aanspreekpunt voor jullie en voor ons; tijdens de opstart en gedurende de looptijd.

 

Voor wie?

Merk jij dat we jouw team meer in hun kracht kunnen zetten door de koude acquisitie van hen over te nemen? Wil jij graag kwalitatieve leads en nieuwe business genereren? Toe aan sterke groei en het nemen van de juiste stappen? Movements Marketing vergroot jouw marktaandeel en biedt de service om jouw klantdata te verrijken.

“Wij zijn gefocust op het genereren van omzet en zetten jouw salesteam in hun kracht!”

Ben je benieuwd wat onze koude acquisitie voor jou oplevert? Wij begrijpen dat je graag wil zien wat er voor jou inzit als je samen gaat werken met ons. Door het invullen van de Quick-scan krijg je inzicht in de New Business die we kunnen genereren voor jouw organisatie.