Inbound Klantenservice

Het verlengstuk van jouw organisatie

Bij veel organisaties is de klantenservice ondergebracht bij medewerkers die druk zijn met verschillende taken. Een receptioniste moet bijvoorbeeld de post, administratie, binnendiensttaken en de facturatie-stroom regelen. De juiste klantenservice verlenen wordt in dit geval moeilijker, want je kan de aandacht niet op álles goed leggen. Klantenservice optimaal verlenen in deze tijd is van groot belang. De moderne klant vraagt en verdient aandacht, tijd en een optimale service. Ze wil snel en adequaat antwoord krijgen via alle kanalen, klachten netjes afgehandeld hebben of nieuwe bestellingen doen.

Wij nemen voor jou de klantenservice in beheer. We staan snel in contact met jouw klanten. Wij staan ze op een vriendelijke en professionele manier te woord. Daarnaast denken we mee in een passende oplossing.
 

Waarom Movements Marketing?

 • Klantenservice op de door jou gewenste dagen en tijden
 • Wij staan voor succesvolle gesprekken door te luisteren
 • Meerdere talen in huis
 • Een vast, getraind en professioneel team
 • Wij staan jouw klant te woord via alle kanalen
 • Wij koppelen met ieder systeem
 • De beste zaken doe je met een persoon

 

Hoe zorgen wij voor de juiste service voor jouw klanten?

We werken met onze vaste teamleden die professioneel worden getraind om de optimale service te verlenen. We verdiepen ons in jouw bedrijf en klant en worden daardoor het verlengstuk van jouw organisatie.

Movements Marketing is ….

Professioneel
Ons team wordt voor de opdracht getraind en klaargestoomd voor jouw project.

Vriendelijk
Wij staan je klanten op een prettige en vriendelijke manier te woord.

Inlevingsvermogen
Wij leven ons in in jouw bedrijf en klant. Wij zijn een luisterend oor voor de klant waardoor zij zich gehoord zal voelen.

Oplossingsgericht
Wij denken mee in een passende oplossing voor de klant.

Snel in contact
We zorgen dat we je klanten snel te woord staan

Multichannel partner
We staan via diverse kanalen in contact met je klanten. Zo kunnen we je klant telefonisch, via chat, sms, e-mail en social media bedienen.

We willen niet per se de grootste zijn, maar wel de beste. Hoge klantentevredenheid door intensieve samenwerking en door het realiseren van het afgesproken resultaat. Daarin zijn we net zo ambitieus als jij.

 
Hoe gaan we samenwerken?

 • Intake
  Wij willen graag weten wie je bent en wat je doet. Want alleen dan kunnen we jouw klanten het beste van dienst zijn.
 • Draaiboek maken
  Wij stellen graag met jou een draaiboek op. Zo zorgen wij ervoor dat we jouw klanten het beste te woord kunnen staan. Hierin nemen we ook de standaardvragen en antwoorden mee.
 • Projectmanagement
  Je krijgt een vast team op jouw project. Daarmee boosten we de continuïteit, maakt het team elkaar beter en stimuleren we elkaar.
 • Training & Opleiding
  Nadat we het team hebben samengesteld, trainen we het team op wie jullie zijn en het product of de dienst waarvoor we met jouw klanten in contact zullen staan. Daarnaast trainen we hen hoe om te gaan met moeilijke vragen, jullie processen en systeem.
 • Voorstellen klant
  We plannen een (online) ontmoeting tussen jou en het team. Je ziet het team dat voor jouw project aan de slag gaat. Dit doen we om het verhaal over te brengen, je wensen te bespreken, hen jouw energie te laten voelen en te verbinden aan je product of dienst.
 • Opstarten
  Een projectmanager houd je volledig aangesloten bij de voortgang en de resultaten, in lijn met wat we hierover met elkaar afspreken. Het directe aanspreekpunt voor jullie en voor ons; tijdens de opstart en gedurende de looptijd.

 

Voor wie?

Heeft jouw klantenservice behoefte aan ondersteuning? Om meer uit jouw klantenservice te halen? Door het uitbesteden van jouw klantenservice zal de klanttevredenheid vergroten en werk je aan een optimale klanttevredenheid.

“Klantenservice is veel meer dan alleen de telefoon beantwoorden”

Benieuwd naar wat onze klantenservice voor jouw organisatie kan betekenen? Door op onderstaande button te klikken krijg je een op maat ingericht advies voor jouw vraag.