Onze diensten

Wat bieden wij?

Wilt u weten wat Movements Marketing u kan bieden? Wij hebben onze diensten voor u op een rij gezet.

Koude acquisitie is een vak apart
Hoe vaak wij zien dat koude acquisitie niet wordt gedaan, is ontzettend veel. Het Salesteam richt zich liever op warmere prospects, waardoor new businesscreatie uitblijft. Niet gek, koude acquisitie is een vak apart en vergt veel tijd, inspanningen en doorzettingsvermogen. Niet alleen voor het creëren van new business, maar ook voor salesmanagers en directeuren om het salesteam aan te sturen. U dacht aan besparingen, maar uiteindelijk krijgt u te maken met verborgen kosten.  Lees meer…

New Business Movements Marketing

Uw Sales Uitbesteden
We leggen het fundament waarop uw accountmanagers verder kunnen bouwen. Vullen de agenda’s met nieuwe afspraken en zorgen dat we uw klantdata verrijken. Integriteit, Wij bezitten op integriteit, kennis en ervaring om uw business succesvol te maken. Lees verder…

Inbound

Klantenservice in dienst van uw bedrijf
Klanten aantrekken is één element, maar klanten behouden is nog belangrijker. Met onze multichannel en meertalige klantenservice dragen we bij aan het onderhouden van kwalitatieve klantrelaties door optimaal te communiceren met, maar vooral ook te luisteren naar uw klanten. We staan hen op een professionele en tegelijkertijd vriendelijke manier, met raad en daad terzijde.

Dataverrijking

Verrijkte klantendata waarop u verder kunt bouwen
Door onze kennis, resources en inzichten krijgt u de beschikking over verrijkte klantendata en up-to-date marktinformatie die het verschil maken.

Online Productdemonstraties

Online productdemonstraties: overtuigend succesvol
Het ontwikkelen en uitvoeren van demonstraties van uw producten of diensten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Een waardevol middel om uw klanten op een directe manier te overtuigen van uw product of service.

Digital Marketing

Ondersteunen van uw digitale marketingafdeling
Uw klanten zijn zowel online als offline actief. We helpen u een band met uw klanten op te bouwen en antwoorden te vinden op de belangrijkste marketingvragen. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij digitale campagnes om uw sales een boost te geven.