Onze diensten

  1. Home
  2. /
  3. Diensten

Wat bieden wij?

Wil je weten wat Movements Marketing je kan bieden? Wij hebben onze diensten voor jou op een rij gezet.

B2B Outbound Telemarketing

Nieuwe klanten werven is een vak
De ervaring leert dat een goed opgeleid verkoopteam ruimte in de agenda’s heeft voor belafspraken met nieuwe klanten. Maar: lang niet ieder acquisitiegesprek is succesvol. Dit werkt door op de motivatie van jouw verkoopteam. Koude acquisitie is een vak. Wij ondersteunen jouw bedrijf bij het werven van nieuwe klanten. Wij nemen de koude acquisitie uit handen en plannen desgewenst afspraken met geïnteresseerde prospects direct in de agenda van jouw salesteam.
Lees meer…

Inbound Klantenservice

Het verlengstuk van jouw organisatie
Bij veel organisaties is de klantenservice ondergebracht bij medewerkers die druk zijn met verschillende taken. E De juiste klantenservice verlenen wordt in dit geval moeilijker, want je kan de aandacht niet op álles goed leggen. Klantenservice optimaal verlenen is van groot belang. De moderne klant vraagt en verdient aandacht, tijd en een optimale service. Wij nemen voor jou de klantenservice in beheer. We staan snel in contact met jouw klanten en staan ze op een vriendelijke en professionele manier te woord.
Lees meer…

Dataverrijking
Verrijkte klantendata waarop je verder kunt bouwen Door onze kennis, resources en inzichten krijg je de beschikking over verrijkte klantendata en up-to-date marktinformatie die het verschil maken.