De oplossing voor jouw klantenservice in deze tijd!

Voor het eerst sinds het begin van de meting van het CBS in 2003 is de spanning op de arbeidsmarkt zo hoog opgelopen dat er meer vacatures zijn dan werklozen. In het tweede kwartaal van 2021 stonden er tegenover elke 100 werklozen 106 openstaande vacatures. Hoe vul jij in deze periode jouw vacatures in voor je klantenservice? Met de juiste personen? Movements Marketing helpt jou om je klantenservice draaiende te houden. Wij nemen jullie klantenservice in beheer en staan met jouw klanten in contact: op een vriendelijke en passende manier.

Hoe gaat de samenwerking er uit zien? 

Intake

Wij starten de samenwerking met een intake. Wij willen graag weten wie je bent en wat je doet. Want alleen dan kunnen we jouw klanten het beste van dienst zijn.

Draaiboek maken

Vervolgens stellen wij graag met jou een draaiboek op. Zo zorgen wij ervoor dat we jouw klanten het beste te woord kunnen staan. Hierin nemen we ook de standaardvragen en antwoorden mee.

Projectmanagement

Je krijgt een vast team op jouw project. Daarmee boosten we de continuïteit, maakt het team elkaar beter en stimuleren we elkaar.

Training & Opleiding

Nadat we het team hebben samengesteld, trainen we het team op wie jullie zijn en het product of de dienst waarvoor we met jouw klanten in contact zullen staan. Daarnaast trainen we hen hoe om te gaan met moeilijke vragen, jullie processen en systeem.

Voorstellen klant

We plannen een (online) ontmoeting tussen jou en het team. Je ziet het team dat voor jouw project aan de slag gaat. Dit doen we om het verhaal over te brengen, je wensen te bespreken, hen jouw energie te laten voelen en te verbinden aan je product of dienst.

Opstarten

Een projectmanager houd je tenslotte volledig aangesloten bij de voortgang en de resultaten, in lijn met wat we hierover met elkaar afspreken. Het directe aanspreekpunt voor jullie en voor ons; tijdens de opstart en gedurende de looptijd.

Ben je benieuwd wat we voor jouw klantenservice kunnen betekenen? Doe hier een vrijblijvende klantenservice aanvraag om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.